HTML

Online Ingatlan Tanácsadás

"Virtuális jogász" azt jelenti, hogy a hozzá forduló ügyfelek igényei profi szakjogász-ügyvéd elé kerülnek, aki megvizsgálja az adott ügyet és megoldást javasol. Amennyiben online megoldható a probléma, akkor megoldja úgy, hogy az ügyfélnek ki sem kell mozdulni az otthonából. Ezzel időt, pénzt spórol meg, hiszen nem kell felkeresni az ügyvédi irodát, hanem a saját szobájából kényelmesen intézheti azokat a jogi ügyeket, amelyek nem igényelnek offline szolgáltatást. A virtuális jogász konkrét esetekre konkrét választ tud adni a jogi problémák egy részében. Ez a konkrét válasz pedig az esetek többségében megoldást jelent az ügyfél számára, ráadásul jelentős költség megtakarítást eredményez, hiszen pl. időt, útiköltséget, parkolójegyet stb. spórolhat meg, valamint otthonról, akár este, vagy hétvégén is elintézheti a jogi problémájának online megoldást lehetővé tevő jelentős részét.

Friss topikok

  • LaciK: Tisztelt Ügyvédnő! Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a családunkban lévő Balaton mel... (2015.09.22. 18:51) Ingatlanjogi tanácsadás!

Szeretné szabadnak érezni magát?

2010.06.27. 13:09 :: pamerdr

Hogyan szabaduljunk meg láncainktól!

 

 

 

 

Levegyük a lakatot?

 

 

 

 

 

Tisztelt Ingatlan Tulajdonos!

 

Amennyiben ingatlan tulajdonnal rendelkezik bizonyára került már olyan helyzetbe, hogy éppen az ingatlan tulajdon akadályozta meg abban, hogy az élete más, akár jobb mederbe terelődjön.

Tudom, mi magyar emberek szeretünk a saját tulajdonunkban élni. Én is így vagyok ezzel, nemcsak Ön, Kedves Olvasó.

Azért, játszunk el egy kicsit azzal a gondolattal, mi lenne, ha nem ragaszkodnánk annyira az ingatlan tulajdonjogunkhoz.

Került már olyan helyzetbe, hogy éppen a tulajdonjog akadályozta meg abban, hogy új  lakóhelyen, akár új szakmában kipróbálja magát?

Ajánlottak már fel Önnek egy jó állást a lakott területétől távolabbi vidéken?

Vagy, olvasott már olyan álláshirdetést, amelyet szinte Önre "szabtak", de az ország másik szegletébe kellett volna áttelepülni?

Igen!

Mindannyian kerültünk már ilyen helyzetbe, vagy legalábbis eljátszottunk már azzal a gondolattal, hogy mennyivel többet kereshetnénk, mennyivel jobban élhetnénk, ha elfogadnánk egy jó állást az ország gazdaságilag fejlettebb régiójában.

Vajon, mi akadályozta meg Önt abban, hogy felemelje a telefont, vagy tollat ragadjon és válaszoljon a hirdetésre, esetleg benyújtsa pályázatát?

Biztos vagyok abban, hogy az elsődleges szempont az volt, nem akar megválni ingatlan tulajdonától.

Persze, további szempontok is motiválhatták passzivitását!

Ha már családja van, akkor a házastárs, a gyerekek érdekei is sérülhetnek egy lakhelyváltás során.

Ennek ellenére gondolkodjunk el egy kicsit azon, miért éri meg a tőlünk nyugatabbra, illetve a tengeren túl élő családoknak egy-egy jobb állás, jobb megélhetési lehetőség érdekében felkerekedni és eredeti lakóhelyüktől akár több ezer kilométerrel távolabbi helyen munkát vállalni.

Mert a gazdaságilag fejlett országokban bizony ez történik!

Ott nem meditálnak a családok azon, hogy mi lesz a lakásukkal, mi lesz velük, ha el kell költözni. E helyett cselekednek és jól tudjuk, sokkal jobban élnek, mint mi.

Véleményem szerint ennek nem kizárólag a fejlettebb gazdasági helyzet az oka!

Az okot magunkban is kell keresni!

Mi is hibásak vagyunk abban, hogy mereven ragaszkodunk a megszokott környezetünkhöz, ingatlanunkhoz. Nem tudunk rugalmasak lenni és alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.

A körülmények bizony megváltoztak!

Ezt mindenkinek tudomásul kell venni!

Ha ezt megértjük és elfogadjuk, mivel  úgysem tudunk ellene tenni, akkor könnyebb lesz a dolgunk.

El kell dönteni az alábbi kérdést!

Jól akarunk élni, egyáltalán meg akarunk élni valamiből, dolgozni akarunk és pénzt akarunk keresni tisztességes módon, vagy sajnálni akarjuk magunkat, siránkozni akarunk, hogy milyen "mostoha" sorsunk van és nekünk nem sikerül semmi.

Pedig nekünk is vannak lehetőségeink, még itt Magyarországon is, de ehhez áldozatokat is kell hoznunk!

Nem azt kell várni, hogy majd az Állam segít, kapunk segélyt, kapunk segítséget, hogy tudjuk fizetni a lakásunk törlesztő részleteit, hanem magunknak kell mindezt megoldani.

Nem lehetetlen, higgye el nekem!

Le kell törni azt a jelképes lakatot, amely béklyóba köt bennünket és legyünk szabadok!

 

 

 

 

 

Szabaduljunk meg láncainktól!

 

 

 

 

 

Ezért az érzésért megéri tenni is valamit!

Mi hát a teendő?

Ne várja meg, hogy elfogy a pénze és nem tudja fizetni a lakása költségeit, mert nem fogja Ön helyett senki sem kifizetni. Ha így is - úgy is elveszíti a lakását, akkor jobb, ha nem a végrehajtó veszi el.

Vegye kezébe saját sorsa irányítását és ne várjon a csodára!

Adja fel ingyenesen hirdetését és szabaduljon meg "láncaitól".

Ne legyen ez az akadálya annak, hogy nem tud lakásától távol munkát vállalni, vagy egy piacképesebb helyen vállalkozást indítani.

Amennyiben további tanácsra, segítségre van szüksége, keressen bátran!

 

Dr. Pámer Zsuzsanna ügyvéd

ingatlan ügyek, cégeladás, cégalapítás

http://www.cegeladas-aprohirdetes.com/ 

http://www.cegalapitas-szeged.com/

 

 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Megoszt!

Add a kezdõlapodhoz!

Add a kezdõlapodhoz!E-mailben küld

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: ingatlan ingyenes apróhirdetés családi eladó házak eladás lakások ingatlanok társasházi

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan-eladas.blog.hu/api/trackback/id/tr612113344

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: web2Interactive.Com 2018.10.10. 19:03:54

burundi guestbook - Can you give a six mounth old kitton amoxicillin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása