HTML

Online Ingatlan Tanácsadás

"Virtuális jogász" azt jelenti, hogy a hozzá forduló ügyfelek igényei profi szakjogász-ügyvéd elé kerülnek, aki megvizsgálja az adott ügyet és megoldást javasol. Amennyiben online megoldható a probléma, akkor megoldja úgy, hogy az ügyfélnek ki sem kell mozdulni az otthonából. Ezzel időt, pénzt spórol meg, hiszen nem kell felkeresni az ügyvédi irodát, hanem a saját szobájából kényelmesen intézheti azokat a jogi ügyeket, amelyek nem igényelnek offline szolgáltatást. A virtuális jogász konkrét esetekre konkrét választ tud adni a jogi problémák egy részében. Ez a konkrét válasz pedig az esetek többségében megoldást jelent az ügyfél számára, ráadásul jelentős költség megtakarítást eredményez, hiszen pl. időt, útiköltséget, parkolójegyet stb. spórolhat meg, valamint otthonról, akár este, vagy hétvégén is elintézheti a jogi problémájának online megoldást lehetővé tevő jelentős részét.

Friss topikok

  • LaciK: Tisztelt Ügyvédnő! Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a családunkban lévő Balaton mel... (2015.09.22. 18:51) Ingatlanjogi tanácsadás!

A sikeres ingatlan értékesítés titka!

2012.03.22. 22:38 :: pamerdr

El szeretné adni ingatlanát?

A sikeres ingatlan értékesítés titka!

elado_ingatlanok_sikeres.jpg

Tisztelt Ingatlan tulajdonos!

Sok oka lehet annak, hogy meg akar válni az otthonától.

Természetesen nem mindig a kényszer az, amely inspirál ilyenkor bennünket. Hiszen az élet természetes rendje, hogy kirepülnek a gyerekek és a kényelmes lakás, családi ház hirtelen nagynak bizonyul.

Esetleg a tulajdonosok nyugdíjba mennek és a nyugdíjból már sokkal nehezebb egy több szobás, tágas lakást fenntartani, mint az aktív évek alatt.

Szerencsére vannak még, a nehéz gazdasági környezet ellenére is olyan családok, akik tágasabb, kényelmesebb otthonra vágynak és az anyagi körülményeik is lehetővé teszik az álom megvalósítását.

Azonban arról az esetről sem feledkezzünk meg, amikor a család egyik tagja elveszíti az állását és az ily módon megcsappant bevétel, mint kényszer eredményeként kell kisebb, esetleg vidéken olcsóbb lakás után nézni.

Bármelyik esetet nézzük, az biztos, hogy az ingatlan értékesítés első lépéseként meg kell határozni az eladó lakás, családi ház értékét.

Itt szokott a probléma kezdődni!

Az eladó tudja, mennyi pénzre van szüksége ahhoz, hogy tovább tudjon lépni az értékesítést követően, ezért ehhez a célhoz szabja az eladási árat. A cél megvalósítása pedig mindig sok pénzt igényel, általában többet, mint amennyit az ingatlan ténylegesen ér.

Amennyiben ehhez szabjuk az eladási árat, akkor nagy hibát követünk el, hiszen az ingatlanunk eladhatatlanná válik!

Mi hát a teendőnk, hogy ténylegesen vevőre találjunk?

Álláspontom szerint első lépésként fel kell értékeltetni az eladó ingatlant.

Ez pénzbe kerül? Igen! De megtérül a befektetés, hiszen nem az általunk megálmodott áron, hanem a realitások talaján fogjuk kínálni az ingatlanunkat.

Persze, van még egy másik megoldás is!

Amennyiben az értékbecslés díját is meg szeretnénk spórolni, akkor ezért egy kicsit dolgoznunk kell.

Körbe kell nézni, hogy az adott környéken, esetleg az adott társasházban mennyiért keltek már el lakások.

Természetesen, ennél több információra is szükségünk lesz, mégpedig az eladott ingatlanok állapotának az ismeretére. Ezután tudunk csak valóban párhuzamot húzni a környéken eladott és az általunk kínált ingatlan értéke között.

Az így megkapott eredmény alapján már meghirdethetjük ingatlanunkat.

Érdemes fotókat is készíteni és ez által bemutatni az eladó ingatlanunkat.

Természetesen, az értékesítés sikerét nagymértékben befolyásolja a kereslet-kínálat alakulása is.

Amennyiben csekély érdeklődés mutatkozik az ingatlan iránt, akkor sajnos, csökkenteni kell az eladási árat. Nem kell azonnal nagy összeggel, csak apránként kell lefelé menni. Így tudunk eljutni végül ahhoz az árhoz, amelyet már elfogad a piac.

Sok ingatlan tulajdonos olyan eladási árat szab meg, amely alapján semmi esélye sincs arra, hogy valaha vevőre talál. Ön ne essen bele ebbe a hibába!

Amennyiben egyetlen egy telefonhívás sem érkezik Önhöz, akkor kezdje meg az eladási ár fokozatos csökkentését.

Meglátja, hamarosan megindul az érdeklődés az eladó ingatlan iránt!

elado_ingatlanok_segit.jpg

 

 

Sok sikert kívánok az értékesítéshez!

dr. Pámer Zsuzsanna ügyvéd

ingatlan ügyek, cégeladás, cégalapítás

http://www.cegeladas-aprohirdetes.com

http://www.cegalapitas-szeged.com

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Megoszt! Megoszt!

Add a kezdõlapodhoz!

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan-eladas.blog.hu/api/trackback/id/tr974333917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása