HTML

Online Ingatlan Tanácsadás

"Virtuális jogász" azt jelenti, hogy a hozzá forduló ügyfelek igényei profi szakjogász-ügyvéd elé kerülnek, aki megvizsgálja az adott ügyet és megoldást javasol. Amennyiben online megoldható a probléma, akkor megoldja úgy, hogy az ügyfélnek ki sem kell mozdulni az otthonából. Ezzel időt, pénzt spórol meg, hiszen nem kell felkeresni az ügyvédi irodát, hanem a saját szobájából kényelmesen intézheti azokat a jogi ügyeket, amelyek nem igényelnek offline szolgáltatást. A virtuális jogász konkrét esetekre konkrét választ tud adni a jogi problémák egy részében. Ez a konkrét válasz pedig az esetek többségében megoldást jelent az ügyfél számára, ráadásul jelentős költség megtakarítást eredményez, hiszen pl. időt, útiköltséget, parkolójegyet stb. spórolhat meg, valamint otthonról, akár este, vagy hétvégén is elintézheti a jogi problémájának online megoldást lehetővé tevő jelentős részét.

Friss topikok

  • LaciK: Tisztelt Ügyvédnő! Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a családunkban lévő Balaton mel... (2015.09.22. 18:51) Ingatlanjogi tanácsadás!

Online ingatlan tanácsadás

2016.07.17. 23:01 :: pamerdr

Tanácsadás

 

Gyakran előfordul, hogy jogi problémába ütközünk, de nem tudjuk eldönteni, hogy szükségünk van-e ügyvédi segítségre, érdemes-e ezzel a kérdéssel felkeresni egy ügyvédi irodát, vagy e nélkül is megoldható a probléma.

Sok időt és pénzt takarít meg, ha előbb informálódik az adott ügyben, mert bizonyos, hogy a konkrét ügyben, konkrét tanácsadás útján megtalálja a megoldást.

Ehhez pedig nem kell elmenni otthonról! Amikor az ideje engedi online megkeresi a virtuális jogászt, és előre egyeztetett időpontban telefonon (maximum fél óra), vagy e-mail útján megbeszélik a felmerült jogi problémát.

Egyszeri jogi tanácsadás ügyvédi munkadíja bruttó 5000.-Ft, amelyet az eljáró ügyvéd bankszámlájára kell átutalni a kapcsolat felvételét követően.

A kapcsolat felvétele során meg kell adni a számlázáshoz szükséges adatokat. Az ügyvédi számlát postai úton, vagy elektronikus formában kapja meg az ügyfél.

A tanácsadás konkrét lebonyolítására a munkadíjnak az eljáró ügyvéd számlájára történő megérkezését követően kerül sor, melyről az ügyvéd email értesítést küld, és kiállítja az ügyvédi munkadíjról a számlát.

Vegye fel a kapcsolatot a virtuális jogásszal  ITT

Kérje a virtuális jogász segítségét az alábbi ügyekben:

Tanácsadás

Dokumentum átvizsgálása

Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához

Tanácsadás családjogi kérdésekben

Családjogi szerződések szerkesztése

Közös megegyezéses válás

 

komment

Címkék: tanácsadás online tanácsadás ingatlanjog online ingatlan tanácsadás

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan-eladas.blog.hu/api/trackback/id/tr998897316
süti beállítások módosítása